Historia
Dyktowania ze wszystkich twoich urządzeń, od najnowszych. Przechowywane najwyżej 90 dni.
Historia nie jest przechowywana w chmurze
Nowe dyktowania zostają tylko na urządzeniu, na którym powstały. Włącz tę opcję, aby widzieć tu dyktowania ze wszystkich urządzeń.
Nowe dyktowania zostają tylko na urządzeniu, na którym powstały. Włącz tę opcję, aby widzieć tu dyktowania ze wszystkich urządzeń.
Przechowywana zgodnie z twoim ustawieniem historii i nigdy dłużej niż 90 dni.